3 Şubat 2018 Cumartesi

ATEŞLİ SİLAH İLE SAHİPSİZ HAYVANI VURAN ŞAHIS İLE İLGİLİ VALİLİĞE SUÇ DUYURUSU

                



T.C ... Valilik Yüksek Makamı'na


… tarihinde … ilinde bir şahsın … iddiasıyla sahipsiz bir köpeği silahla/tüfekle vurduğu/öldürdüğü/arabasının bagajına koyarak bölgeden uzaklaştırdığı aynı tarihli kamera kayıtlarında/sosyal medyada yer alan fotoğraflar/video’ da gözükmektedir. (Ek.1)


Meskûn mahalde sokak hayvanını ateşli silah ile vurarak/öldürerek 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu Madde 170/1 (c) bendini ihlal etmiş olan bu şahsın kamera kayıtları/plaka bilgileri doğrultusunda … İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kimlik tespitinin yapılarak hakkında soruşturma başlatılmasını talep ediyoruz.


Soruşturmaya dair yapılacak adli-idari işlemler ve müracaatıma ilişkin, tarafımıza 4982 ve 3071 sayılı yasalar gereği bilgi verilmesini emir ve müsaadelerinize saygılarımızla arz ederiz.

AD SOYAD
TC NO

EK1.

Olay ile ilgili fotoğraf/video linki



EK2.

 

5237 Sayılı TCK

Madde 170 Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması

Madde 170- (1) Kişilerin hayatı, sağlığı veya malvarlığı bakımından tehlikeli olacak biçimde ya da kişilerde korku, kaygı veya panik yaratabilecek tarzda;

c) Silahla ateş eden veya patlayıcı madde kullanan, kişi, altı aydan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

5199 SAYILI YASAYI İHLAL EDEN SİTE YÖNETİMLERİ İLE İLGİLİ ORMAN VE SU İŞLERİ İL MÜDÜRLÜĞÜ'NE ŞİKAYET YAZISI ÖRNEĞİ

TC.  TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI … İL MÜDÜRLÜĞÜ’NE, … Sitesi Yönetimi, … (olayın detayları) yapmak sureti ile 5199 sayılı Hayv...